Tillverkning

Detaljer och utvecklingMarkistillverkningSömnad, öljetter och reklamtryck

Tillverkning

Vi skräddarsyr utvändiga solskydd för alla lägen.

På vår anläggning i Laholm i södra Halland finns vi redo för att ta emot er order. Vi jobbar i ett väl sammansvetsat gäng för att säkra både kvalitet, service, support och snabb leverans. Här nedan kan ni följa med på en kort rundvandring till de olika avdelningarna och få en presentation av vad vi gör.

 

 

 

Sömnad

Detaljer och utvecklingMarkistillverkning

Sömnad, öljetter och reklamtryck.

Sömnadsavdelningen är i många fall första anhalten för en order. Här tillverkas duken till en vikarmsmarkis eller ett vindskydd, för att ge något exempel. Vår kunniga personal har stor kompetens och tillsammans med våra moderna maskiner är dukarna som lämnar avdelningen i toppklass.

På öljettavdelningen jobbar vi hantverksmässigt för att placera öljetter efter ritningar och kunders önskemål.

Våra reklamtryck börjar vid datorskärmen. Vi gör ett korrektur som kunden får godkänna innan produktionen startar. Våra tryck på markisväv är ett hantverk som vi arbetat med sedan 1992. Vi har specialiserat oss på schablonteknik och vågar skryta om att vi gör det bra!

 

 

 

Detaljer och utvecklingSömnad, öljetter och reklamtryck

Markistillverkning

På dessa avdelningar sammanställer vi den färdiga produkten. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Tillsammans med specialtillverkade arbetsstationer och vår erfarna personal, ser vi till att leverera produkter med hög kvalitet.

När det gäller korgmarkiser så skräddarsys dessa helt efter era mått och önskemål. Ett äkta hantverk eftersom vi tillverkar ett specialformat för varje fönster.

 

 

 

utveckling_banner

MarkistillverkningSömnad, öljetter och reklamtryck

Detaljer och utveckling

 När hösten kommer och efterfrågan på markiser minskar tar våra andra projekt vid. Vi ritar och tar fram nya komponenter till vår egen produktion. Även dessa tillverkas under vårt tak i Laholm.

Våra korta produktionssteg gör att vi kan ta fram nya eller förändra äldre komponenter, vilket i sin tur gör oss flexibla samt att vi kan säkerställa kvaliteten på våra produkter.

 

Följ oss på Instagram

Instagram logo Nu finns Fönstermiljo på Instagram. Spana in vårt konto här, och glöm inte att följa oss för fler fina bilder!

Här finns vi

Postadress

Box 40
312 21 Laholm
Fax: +46 430 498 19

Produktion

Industrigatan 23
312 34 Laholm
Tel: +46 430 498 10

Hitta hit »