Varje hus är unikt, så även våra solskydd

Fönstermiljö i Laholm AB har produkter för frihet och framtid. I vårt sortiment hittar du allt för utvändiga solskydd. Få hus är något annat likt, det vet vi och anpassar allt efter detta. Stora terrassmarkiser för restaurang och hemmiljö, mindre fönstermarkiser eller vertikala för hem, företag och skolor är några exempel på vår bredd.
Ingen markis serietillverkas, utan varje order är unik. Vårt familjeföretag är i ständig utveckling och vi lär oss nya saker hela tiden. Vi väljer att inte stanna upp och vara nöjda med att ha varit i branschen sedan början av 1980-talet, utan lär oss av erfarenheten och blickar framåt.

om-fonstermiljo-flaggaSVENSK TILLVERKNING INNEBÄR KORTA LEVERANSTIDER

Utformningen av produkterna är viktig för oss, både funktion och utseende. Dessa görs av oss i Laholm med stor lyhördhet från våra återförsäljare och kunder, de som faktiskt ska använda produkterna! Tack vare att vi jobbar med stabila leverantörer och tillverkar allt på vår anläggning i Laholm, är våra korta leveranstider något vi är stolta över.

om-fonstermiljo-ceSOLKLAR GARANTI

Vi vill att det ska vara tryggt att köpa en
produkt från Fönstermiljö i Laholm AB.
Garantin gäller upp till 3 år.

Följ oss på Instagram

Instagram logo Nu finns Fönstermiljo på Instagram. Spana in vårt konto här, och glöm inte att följa oss för fler fina bilder!

Här finns vi

Postadress

Box 40
312 21 Laholm
Fax: +46 430 498 19

Produktion

Industrigatan 23
312 34 Laholm
Tel: +46 430 498 10

Hitta hit »