Markisväv

Markisväv med rustning för ett tufft liv

Vi vill ge din markis de bästa förutsättningarna för ett långt liv, men väven har en tuff uppgift. Den ska klara av blekning från solen, allt som vinden för med sig, samt det som följer med regnet i form av bland annat olika gifter. Därför använder vi markisväv från tre av de världsledande leverantörerna.

Väven de tillverkar är 100% spinnfärgad akryl, vilket innebär att den har hög färgäkthet. Tråden i genomskärning kan jämföras med en delad morot -färgad rakt igenom! När tråden blivit väv, utrustas den med olika behandlingar och impregneras. Räknar man ihop de tre kollektionerna, blir det cirka 400 olika färger för dig att välja bland.

SCREENVÄV
Denna perforerade och belagda väv silar in ljus och släpper in utsikt! Man får dessutom ett behagligt klimat inomhus då screenväven sommartid stänger ute upp till *92% av strålningsvärmen, och vintertid behålls värmen inne. Används mest på vertikala produkter, men kommer mer och mer på standard modeller. (*källa: dickson constant)


 

Följ oss på Instagram

Instagram logo Nu finns Fönstermiljo på Instagram. Spana in vårt konto här, och glöm inte att följa oss för fler fina bilder!

Här finns vi

Postadress

Box 40
312 21 Laholm
Fax: +46 430 498 19

Produktion

Industrigatan 23
312 34 Laholm
Tel: +46 430 498 10

Hitta hit »