Tellus

Produktdata: 
Maxbredd: 300cm
Maxhöjd: 300cm

Tellus vertikalmarkis med sidogejdrar i vertikalled. Duken är parallell med fönsterytan. Duken monteras på det löpande fallröret med dimensionen Ø35 mm. Fallrör med två vikter av stål styckförzinkade med påmonterade skyddshattar i varje ända av vikten. Kassettlåda i två delar (kassett+lock/servicelucka). Gavlar med lagerboxar och oljebronslager 25/30 mm för dukrör. Dukröret tages ur lådan vid service utan ytterligare demontering av anläggningen. Tellus vertikalmarkis maximimått är 3000×3000 mm. Som seriekopplade system kan bredden vara upp till 9000 mm på en motor. Samtliga profiler i strängpressad aluminium.

Material
• Stativet består av lackerade alt. naturanodiserade strängpressade aluminiumprofiler och med detaljer i pulverlackerat pressgjutet aluminium (t.ex. beslag och gavlar) eller polymera material (t.ex. ändskydd). Skruvar, axlar och lager är av rostfritt alternativt förzinkat stål respektive oljebrons.
• Lackerade detaljer är vita i RAL 9010 som standard, men kan även liksom stativet i övrigt, specialbeställas i valfri RAL-kulör.

  Standard  Tillval  Finns ej    Standard  Tillval  Finns ej 
 MotorX    Nischkonsoll  X
 Rund lina  X  Sidoförskjutning band  X
 Snäckväxel & vev  X  Dukdelning  X
 Dragband  X  Takstolskonsoll ställbar  X
 Invändig vev  X  Teleskopstag  X
 Vevbox med lina  X  Tak / kassettX  
 Banduppsamlare  X  Seriekoppling  X
 Stödben  X     

 

Extra bilder