Vertikala markiser

Solliden Ridå

Produktdata: 
Maxbredd: 240cm
Maxhöjd: 220cm

Solliden Ridå vertikalmarkis manövreras inifrån med band eller utifrån med vev alt med motor. Lämplig för små till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 2,4 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder - upp till 7 meter vid motordrift. Läckö ridå har linor vertikalt som styrning för bottenröret. Bottenröret är 25mm i diameter.

Material

Läckö Ridå

Produktdata: 
Maxmått: 300x300cm, 400x180cm

Läckö Ridå vertikalmarkis manövreras utifrån med vev eller med motor. Lämplig för medelstora  till större fönster och fönsterpartier upp till 4 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder - upp till 12 meter vid motordrift. Läckö ridå har linor vertikalt som styrning för bottenröret. Bottenröret är 35mm i diameter.

Material

Svaneholm Ridå

Produktdata: 
Maxbredd 200cm, maxhöjd 220cm vid dragband
Maxbredd 240cm, maxhöjd 280cm endast motor
Maxbredd 400cm, maxhöjd 180cm endast motor

Svaneholm Ridå vertikalmarkis med rund kasettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Svaneholm manövreras inifrån med band eller med motor. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder - upp till 12 meter vid motordrift. Svaneholm har linor vertikalt som styrning för bottenröret.

Material

FM 2000

Produktdata: 
Maxbredd: 400cm vid maxhöjd 180cm
Maxbredd: 300cm vid maxhöjd 300cm

FM 2000 vertikal markis är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Den stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut genom. Att FM 2000 är mindre känslig för vind gör den speciellt lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen. FM 2000 är främst avsedd för kontorslokaler, offentliga byggnader som sjukhus, skolor etc. FM 2000 passar bra att seriekoppla. Stativens färg kan anpassas till färgen på fastigheten.

Tellus

Produktdata: 
Maxbredd: 300cm
Maxhöjd: 300cm

Tellus vertikalmarkis med sidogejdrar i vertikalled. Duken är parallell med fönsterytan. Duken monteras på det löpande fallröret med dimensionen Ø35 mm. Fallrör med två vikter av stål styckförzinkade med påmonterade skyddshattar i varje ända av vikten. Kassettlåda i två delar (kassett+lock/servicelucka). Gavlar med lagerboxar och oljebronslager 25/30 mm för dukrör. Dukröret tages ur lådan vid service utan ytterligare demontering av anläggningen. Tellus vertikalmarkis maximimått är 3000×3000 mm. Som seriekopplade system kan bredden vara upp till 9000 mm på en motor.

Prenumerera på innehåll