Fallarmsmarkiser

Solliden

Produktdata: 
Maxbredd: 420cm vid motordrift. 375cm vid dragband
Maxutfall vid motor 90cm, vid dragband 120cm

Solliden är en enkel fallarmsmarkis som manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån manuellt med vev. Avsedd för mindre till medelstora fönster och balkonger samt fönsterpartier upp till 4,2 meters bredd. Passar också att seriekoppla till större längder upp till 13 meter. Balkongmarkisen är samma markis, Solliden - men monterad på balkongben (stödben) som spänns fast mellen golv och tak strax innanför balkongens framkant. Det ger en firstående markis som inte är fast monterad i byggnaden.

Material

Läckö

Produktdata: 
Maxbredd: 850cm
Maxutfall: 160cm

Läckö fönstermarkis är ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer etc. Tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över 3,5 m. Kan enkelt seriekopplas till större anläggningar. Speciellt lämplig för långa balkonger. Monteras på vägg eller i tak och kan kompletteras med skyddstak. Läckö manövreras manuellt med vev eller med motor.

Haga

Produktdata: 
Maxbredd: 420cm vid motordrift. 375cm vid dragband
Maxutfall vid motor 90cm, vid dragband 120cm

Haga fönstermarkis med kasettlåda som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Haga manövreras inifrån eller utifrån med band, med motor eller utifrån manuellt med vev. Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till 4,2 meter. Mycket lämplig att seriekoppla till större längder - upp till 13 meter vid motordrift. Tillbehör som nischkonsoler är justerbara i djupled och underlättar vid montage på stenfasader och liknande.

Material

Svaneholm

Produktdata: 
Maxbredd: 500cm
Maxutfall: 140cm upp till 450cm bredd
Maxutfall: 90cm över 450cm bredd

Svaneholm fallarmsmarkis med rund kassettlåda, som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Svaneholm levereras alltid utan kappa. Manövrering sker med motor. Lämplig till medelstora och större fönsterpartier upp till 5 meter. Passar också att seriekoppla till större längder upp till 15 meter.

Material

Sofiero

Produktdata: 
Maxbredd: 600cm
Maxutfall: 160cm

Sofiero är en kraftig fönstermarkis med rymlig kassettlåda, som skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Sofiero manövreras manuellt med vev eller med motor. Lämplig till medelstora och större fönster och fönsterpartier upp till 6 meter. Passar också att seriekoppla till större längder - upp till 18 meter.

Prenumerera på innehåll