Om Fönstermiljö

Fönstermiljö har i många år hållit på att konstruera och sy markiser. Ibland är det bara en enda liten markis som skall göras. Ibland är det både många och stora. Vi har lärt oss att hela tiden "hålla på", att utveckla och förbättra det som vi tyckte var bra igår till att bli näst bäst idag!
Tack vare att vi är ett litet sammansvetsat team som har jobbat tillsammans i många år blir kontaktvägarna korta. Det skapar förutsättningar för effektiv produktion och ett gemensamt synsätt på vad som menas med ett gott jobb med hög kvalité.

"Att lyssna och förstå"

När vi komponerar våra kollektioner gör vi det med utgångspunkt från de önskemål som vi dagligen möter. Vi lyssnar på våra kunder och leverantörer. Försöker att plocka ut det allra bästa som uppfyller de krav och förväntningar som du kan ha. Varje markis är unik! Det finns inga serieproduktioner. Däremot ett hav av erfarenheter och idéer på lösningar.

"Bra Markiser är sådana som man knappt märker"

Att konstruera, sy och montera markiser är en kedja som skall hålla hela vägen. Vi har valt att låta vår ledstjärna heta kvalité. Därför kommer du att upptäcka att konstruktionen är väl dimensionerad och bärig, att markistyget är korrekt tillskuret och välsytt och att slutmonteringen stämmer i lod och våg. När väl markisen sitter på plats skall den fungera länge, länge. Om den är försedd med motor och automatik skall du knappt märka att markisen finns. Bara att ljuset blir behagligare och temperaturen några grader lägre